Titular notícies

MIG MILER D'INFANTS D'ALELLA FRUEIXEN AMB L'OCELL DE LA FELICITAT

Dimecres 28 Març 2018

L'espectacle Cooperem o competim? animat, en dues sessions, per en Rah-mon Roma va arribar als 450 infants i joves de l'Escola Fabra d'Alella. La jornada va ser tant intensa i participativa, que fins i tot les mestres es van animar!

La llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat és la història que nodreix l'espectacle Cooperem o competim?, una activitat que combina música en directe, jocs, danses i un grapat de sorpreses! En Rah-mon Roma, que celebra més de 30 anys a l'ofici, va compartir el seu saber fer a damunt i sota l'escenari. La jornada del 23 de març va començar primer amb els petits i després amb els grans de l'Escola Fabra.

Punxes, dificultats per veure, gegants, neu, gana, tristor, desesperança,... no van ser suficents obstacles per recuperar el color i l'alegria del poble tibetà, protagonista de la història. Reptes superats gràcies al suport mutu i a la participació dels centenars d'infants i joves que van donar diferents cops de mà a en Wanjana, el vailet que s'atreveix a cercar l'Ocell de la felicitat a dalt de les muntanyes. Voleu veure les imatges dels espectacles? Ara ho podeu fer, gràcies a l'àlbum de fotos.
 
Rah-mon Roma a Alella Rah-mon Roma a Alella

L'espectacle forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionat si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies