Titular notícies

DOBLE PARTICIPACIÓ AL III FESTIVAL D'ANIMACIÓ ORIOL CANALS

Dilluns 22 Octubre 2018

Per tercer any consecutiu, la Festa Major de Les Corts ha incorporat al Festival de animació Oriol Canals, organitzat per la Federació d'Entitats i Comissions de Festa Major de Les Corts. Contes, cançons, rialles i una guerra de confeti han tingut lloc del diumenge 7 al diumenge 14 d'octubre.

Àngel Daban, Noè Rivas, Cia de l'Ou Ferrat, l'Ass. Musical Juvenil El Gripau Blau, Pep Puigdemont i Marc Oriol, conjuntament amb COMSOC - Comunicació Social van completar la programació del III Festival d'animació Oriol Canals. Un festival que ja està molt arrelat al Districte barceloní i que va comptar amb una alta participació de petits i grans.

El divendres 12 d'octubre a la Plaça Can Rosés i el diumenge 14 d'octubre a la Plaça Concòrdia, van ser els escenaris dels dos espectacles impulsats per COMSOC. El divendres va ser el torn de l'espectacle Cooperem o competim? de la mà d'en Carles Cuberes, una proposta basada en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat (galeria d'imatges). I el diumenge en Jordi Tonietti va animar Tornarem, un conte - espectacle que obre fronteres (àlbum de fotos). Els dos espectacles familiars van comptar amb una alta complicitat i participació, així ho podeu veure als respectius reportatges fotogràfics.
 
Carles Cuberes a Les Corts Jordi Tonietti a Les Corts

Gràcies al treball dels dos centenars de comunitats educatives que han participat en les set edicions del “Concurs de podcat – Contes del Món”, hem pogut recollir més de 1.000 contes originaris dels pobles dels cinc continents, que parlen de diferents realitats i valors humans. Entre tots aquests relats, elaborats per uns 10.000 infants, joves i adults, hem triat un grapat d'històries i hem creat cinc atractius espectacles amb un repertori musical adequat a cadascun d'ells. De bracet d'artistes i animadors com Marta Gorchs, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, i Carles Cuberes, us oferim dos espectacles de gran format i tres de petit format.

Últimes Notícies