Titular notícies

FEM L'ESPECTACLE DE LA I FIRA DE L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA DE CARDEDEU

Dilluns 8 Octubre 2018

L'espectacle Cooperem o competim? va arribar a la I Fira d'Economia Social i Solidària (FESS) de Cardedeu per omplir de families la Plaça San Corneli. Amb la interpretació de Marta Gorchs petits i grans van vibrar de valent, de fet, ara ho podeu veure en imatges.

El dissabte 29 de setembre es va celebrar a la plaça Sant Corneli de Cardedeu la I Fira d’Economia Social i Solidària (FESS), que va comptar amb 23 paradetes de diferents projectes i entitats vinculades al cooperativisme, la producció i el consum amb criteris de responsabilitat ètica i social. Durant la fira més de 1.000 persones van poder gaudir de les diferents propostes de la FESS, com per exemple, de dues taules rodones sobre la banca ètica i el periodisme compromès. Tal i com destaca el diari Som Vallès i Ràdio Televisió de Cardedeu amb aquest vídeo.

De la mà de Marta Gorchs l'espectacle basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat va omplir la plaça d'aventures, reptes i molt suport mutu. A través de la narració, el joc i la música l'espectacle Cooperem o competim? va captivar a desenes de famílies. Com passa habitualment les més petites de la casa van ser les més participatives. Ho podeu veure al reportatge fotogràfic.
 
Marta Gorchs a Cardedeu Marta Gorchs a Cardedeu

L'espectacle forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionat si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies