Titular notícies

L’AMETLLA DEL VALLÈS VIU L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM?

Dimecres 4 Abril 2018

La Sala municipal del Teatre de l'Ametlla del Vallès va acollir l'espectacle Cooperem o competim? de la mà d'en Rah-mon Roma. Els infants i joves assistents van superar, conjuntament amb en Wanjani i tot el poble del Tibet, les diferents dificultats que impedien trobar la felicitat.

Hi ha dies amb dos centenars d'infants i joves, i d'altres que pots comptar amb tots els dits del teu cos la mainada que està present a l'escenari. El 23 de març a la tarda, era un d'aquests darrers dies. Una bona oportunitat per viure més a prop que mai un espectacle tot terreny, que s'adapta al carrer i que també es vesteix de gala per ocupar un teatre, com en aquesta ocasió.

La mainada de l'Ametlla va viure l'espectacle basat en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat, el va viure participant, jugant, ballant,... contribuint a trobar l'estimat Ocell de la mà d'en Rah-mon Roma. Sovint van trobar dificultats que havien de superar, reptes orogràfics com poden eren unes muntanyes molt altes, d'altres eren éssers que els impedien el pas, però en tots dos casos, els joves del municipi van unir esforços i van superar els obstacles: van recuperar la felicitat del poble. Ara ho podeu veure en imatges.
 
Rah-mon Roma a l'Ametlla del Vallès Rah-mon Roma a l'Ametlla del Vallès

L'espectacle forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionat si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies