Titular notícies

CONTES DEL MÓN A LA FESTA DEL COMERÇ JUST DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Dijous 31 Maig 2018

La Diada dels Contes del Món va omplir de contes i cançons la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de Sant Quirze del Vallès. En Carles Cuberes va connectar amb el públic assistent i va cloure l'espectacle amb un conte - cançó dedicat al consum responsable. El voleu escoltar?

El matí del diumenge 27 de maig, a Sant Quirze del Vallès, va servir per proposar als veïns i veïnes del municipi a què s'apuntin a un nou model econòmic més ètic i solidari, els convidaven a deixar enrere un consum que perpetua les injustícies i els animaven a actuar. Precisament actuar, és el que va fer en Carles Cuberes amb l'espectacle Diada dels Contes del Món. L'animador va triar una bona ombra del Parc de les Morisques on poder seure i també ballar, i va compartir una selecció de relats participants al Concurs de podcast - Contes del Món. A continuació podeu veure la galeria d'imatges.

Aquesta vegada però, l'activitat s'emmarcava en una Festa del Comerç Just i la Banca Ètica i per això va dedicar un conte - cançó molt adient per l'ocasió: Don José (escoltar). La lletra del tema explica com un camperol es feia un fart de treballar la seva petita plantació de cafè però com que li pagaven el què volien els intermediaris i ell no podia decidir el preu,
cada vegada li pagaven menys fins al punt que no tenia ni per cobrir les despeses mínimes de la família. Però des de fa uns anys amb els seus companys agricultors s’han organitzat en una cooperativa i han aconseguit vendre el seu cafè (que diuen que és el més deliciós del continent) a un preu just.
 
Carles Cuberes a Sant Quirze del Vallès - 27/05/18 Carles Cuberes a Sant Quirze del Vallès - 27/05/18

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 1.000 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les set edicions en les què han treballat més de 10.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra. Alguns d'aquests contes els expliquem damunt de l'escenari i els publiquem en llibres-discs. Els espectacles són animats per na Marta Gorchs, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti o en Carles Cuberes. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social si teniu interès.

Últimes Notícies