Titular notícies

CONTEM CONTES DEL MÓN A LA FESTA DE LA COOPERACIÓ DEL BAIX GUINARDÓ

Dijous 31 Maig 2018

L'espectacle Diada dels Contes del Món va arribar a la Festa de la Cooperació del Baix Guinardó, de la ciutat de Barcelona. Animades per Marta Gorchs, i gràcies als contes i cançons compartides per l'artista, les famílies assistents van fer un viatge pel Brasil, Austràlia i Sud-àfrica.

El dissabte 26 de maig la Plaça d'Alfons el Savi es va vestir amb una mostra d'entitats i un grapat de tallers, jocs i espectacles. A les 19h era el torn de la proposta familiar, i na Marta Gorchs ja tenia tot un món preparat per començar el viatge. Yací i Curumín del Brasil, la Granota Tiddalik d'Austràlia, i L'atrapallunes de Sud-àfrica van ser els relats interpretats, i fins i tots cantats, que van seduir a petits i grans. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Marta Gorchs a Horta - Guinardó Marta Gorchs a Horta - Guinardó

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 1.000 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les set edicions en les què han treballat més de 10.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra. Alguns d'aquests contes els expliquem damunt de l'escenari i els publiquem en llibres-discs. Els espectacles són animats per na Marta Gorchs, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti o en Carles Cuberes. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social si teniu interès.

Últimes Notícies