Titular notícies

PRESENTS AL FESTIVAL DE CULTURA L'HAM DE CASTELLÓ DE LA PLANA

Dilluns 28 Maig 2018

Per primera vegada l'espectacle Cooperem o competim? va arribar a terres valencianes. En concret va formar part de la programació del Festival de Cultura L’Ham del Grau de Castelló, organitzat per la Federació de Col·lectius per la Cultura al Grau, i va estar patrocinat per la Fundació Caixa Castelló. En Rah-mon Roma va animar una plaça plena de xiquets, xiquetes i algun que altre dimoniet.

La Plaça de la Panderola del Grau de Castelló de la Plana va esdevenir l'escenari d'una tarda assoleiada, la del dissabte 19 de maig, on les famlíes cercaven ombra per gaudir de l'actuació d'en Rah-mon. A les 18h tot estava a punt, fins i tot les bèsties de Botafocs, el grup de diables amb més experiència de la comarca que tot just després de l'espectacle animaria a petits i grans a portar dracs, dragolines, i la mulassa.

La calor no va fer enrere la participació de les famílies graueres i de la mà del protagonista de la història, en Wanjana, van superar tots els reptes que anaven apareixent pel camí. Gegants, punxes, i muntanyes ben nevades com les del Tibet, indret on succeeix l'aventura inspirada en la llegenda de l'Ocell de la felicitat. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Rah-mon Roma a Castelló de la Plana Rah-mon Roma a Castelló de la Plana

L'espectacle forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionat si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies