Titular notícies

UNA BIBLIOTECA DE GOM A GOM PER CONTAR I CANTAR CONTES SOBRE EL MEDI AMBIENT

Dilluns 21 Maig 2018

La Diada dels Contes del Món animada a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet va ser tot un èxit. En Jordi Tonietti va dedicar l'espectacle al medi ambient i al canvi climàtic, en una jornada on els infants i joves van rebre un missatge de la geganta Paula.

El dilluns 14 de maig era la data triada per estrenar el conte de la geganta Paula, però un viatge inesperat al Pol Nord per donar un cop de mà als pingüins que pateixen el desglaç, va fer que en Jordi Tonietti portes a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet una bona dosi de contes, cançons i jocs amb l'espectacle Diada dels Contes del Món ofert per Comsoc - Comunicació Social.

La Biblioteca estava de gom a gom, unes 80 persones, entre mares, filles i fills, tietes i àvies, i algun pare despistat,... i l'animador va triar contes i cançons vinculats al medi ambient i al canvi climàtic. D'aquesta manera la Granota Tiddalik (Austràlia), la Berta i l'Aigua (Catalunya i Àfrica), i en Mumali i el xiulet màgic (Àfrica) van ser les històries protagonistes de la jornada. Petits i grans van gaudir de la tarda, ara ho podeu veure en fotografies.
 
Jordi Tonietti a Santa Coloma de Gramenet Jordi Tonietti a Santa Coloma de Gramenet

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 1.000 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les set edicions en les què han treballat més de 10.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra. Alguns d'aquests contes els expliquem damunt de l'escenari i els publiquem en llibres-discs. Els espectacles són animats per na Marta Gorchs, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti o en Carles Cuberes. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social si teniu interès.

Últimes Notícies