Titular notícies

FAMILIAS EN RUTA ACULL TORNAREM, L'ESPECTACLE SENSE FRONTERES

Dijous 3 Maig 2018

El divendres 27 d'abril en Rah-mon Roma va animar Tornarem, un espectacle - conte que obre fronteres a la 6a Trobada Familias en Ruta 2018, Unes jornades molt participades, per petits i grans d'arreu de l'Estat espanyol, que es van reunir al càmping Eco Camp de Vinyols, al tarragonès.

Conèixer experiències de viatges amb infants i la criança en moviment, eren els elements claus que havien mogut a desenes de famílies a trobar-se durant un cap de setmana llarg al petit poble de Vinyols. Tallers, jocs, espectacles, i xerrades, eren els ingredients d'una proposta consolidada.

El conte Tornarem (àudio), en el què s'inspira l'espectacle, és obra del grup de 1er de primària de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp (Tarragona) i forma part del 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món. El relat ens apropa a la vida d'infants sirians, i de les seves famílies, que veuen com de cop i volta esclata la guerra i han de marxar -com poden- de casa seva. En Rah-mon Roma acompanyat d'una guitarra i la seva veu, va interpretar la història per a unes famílies que van acollir la proposta amb els braços oberts. Podeu veure la galeria de fotos.
 
Rah-mon Roma a Vinyols Rah-mon Roma a Vinyols

Des de COMSOC - Comunicació Social recollim la voluntat de les joves autores i de la mà del grup d'animadors amb qui col·laborem (Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, Carles Cuberes, i Marta Gorchs) us proposem portar Tornarem, un espectacle - conte que obre fronteres al vostre espai educatiu. És una proposta artística molt idònia si esteu treballant el dret a viure en pau, la realitat dels refugiats vista per ulls d'infant, etc i és una proposta que es pot complementar amb tres espectacles de petit format -que també hem creat- dedicats cadascun d'ells a un dret humà: el dret a l'accés a l'aigua, el dret a un medi ambient adequat i el dret a un habitatge digne. Us podeu posar en contacte i us informarem en detall.

Últimes Notícies