Titular notícies

MIRADES DEL MÓN D'ALELLA COMPTA AMB L'ESPECTACLE COOPERATIU

Dimarts 6 Febrer 2018

L'espectacle Cooperem o competim? de la mà de Jordi Tonietti va animar la desena Jornada de cooperació internacional "Mirades del món" a la Pl. de l'Ajuntament d'Alella, amb la participació d'un grapat de famílies del municipi. Ara t'expliquem com va anar la jornada del dissabte 3 de febrer.

L'Ajuntament d'Alella organitza des de 2008 les Jornades de Cooperació Mirades al món, un punt de trobada per reflexionar sobre les desigualtats i els desequilibris entre el Nord i el Sud, donar a conèixer les iniciatives de cooperació que es desenvolupen i debatre sobre com canalitzar les accions de solidaritat internacional perquè siguin més efectives per ales poblacions que les reben. Les jornades inclouen xerrades, taules rodones, cine fòrum, espectacles infantils i d'altres activitats. També és el moment de conèixer els projectes de cooperació internacional que reben el suport de l'Ajuntament a partir d'una part del 0,7% dels ingressos que es destinen a cooperació.

L'espectacle Cooperem o competim?, basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, va donar caliu a una jornada molt participada per les entitats i el veïnat d'Alella. Petits i grans van gaudir de la mà d'en Jordi Tonietti i van cooperar de valent amb el protagonista del relat, en Wanjana, un vailet que vol recuperar la felicitat del poble. Ara podeu veure un vídeo resum de la jornada i l'àlbum de fotos de l'espectacle.
 
Jordi Tonietti a Alella Jordi Tonietti a Alella

Cooperem o competim? és un espectacle amb música, jocs i danses, que interacciona amb el públic. L'activitat forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionada si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies