Titular notícies

AL PARC DE NADAL DE MONTORNÈS DEL VALLÈS, COOPEREM O COMPETIM?

Dilluns 15 Gener 2018

El Parc de Nadal solidari organitzat per l'Esplai Panda de Montornès del Vallès va voler dedicar la darrera hora del dia a l'espectacle Cooperem o competim?. L'animació d'en Jordi Tonietti va convèncer als més petits i grans, com podeu veure seguidament a l'àlbum de fotos.

L’Esplai Panda organitza des de fa 5 anys el Parc de Nadal Infantil amb el suport de l’Ajuntament de Montornès. L’objectiu és oferir un espai lúdic on els infants puguin divertir-se amb activitats de tot tipus, com per exemple inflables, ludoteca, maquillatge, rocòdrom, espai de circ, espai virtual, racó de manualitats, espai famílies, etc. Com a novetat, a la darrera edició s’ha apostat per un Parc de Nadal Solidari, així, un 25% dels beneficis es destinaran al projecte Tiretades. Un col·lectiu que realitza accions artístiques als hospitals per tal d’afavorir el benestar dels infants, els joves i les seves famílies.

En aquest context l'espectacle Cooperem o competim? realitzat el 27 de desembre a les 19'30h, una proposta escènica basada en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, va encaixar perfectament. En Jordi Tonietti va donar vida al protagonista de la història, el jove Wanjana, i als seus veïns i veïnes, na Pema, na Manjari, en Jalil i en Tatagata. Com s'ho faríen per recuperar la felicitat del poble? La paticipació, cooperació i el suport mutu del centenar d'infants, joves i adults de Montornès van ser la clau per respondre positivament a l'anterior qüestió. En teniu una mostra en forma d'imatges.
 
Jordi Tonietti a Montornès del Vallès Jordi Tonietti a Montornès del Vallès

Cooperem o competim? és un espectacle amb música, jocs i danses, que interacciona amb el públic. L'activitat forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionada si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats de l’Oferta 2017 es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies