Titular notícies

ESPECTACLE DE CONTES DEL MÓN A SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Dilluns 4 Desembre 2017

El diumenge 19 de novembre a les 12'30h en Jordi Tonietti tenia la guitarra a punt per iniciar l'espectacle Diada dels Contes del Món al Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès, en el marc de la Setmana Solidària. Voleu saber com va anar?

L'espectacle Diada dels Contes del Món va tancar la Setmana Solidària de Sant Quirze del Vallès, i per a fer-ho es va situar al costat del Mercat solidari de joguines i contes infantils de segona mà que es va organitzar al Parc de les Morisques. En Jordi Tonietti va animar la multitud de famílies que es van reunir al parc, amb les cançons i el contes que provenen del Concurs de podcast. Dos dels relats que va compartir són La Berta i l'aigua, i Els cecs i l'elefant, obra dels alumnes de 4rt de Primària de l’Escola Can Parera de Montornès del Vallès i dels alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, respectivament. Contes que podreu trobar a la col·lecció de llibres - discs del certamen. Per cert, podeu veure l'espectacle en fotos!
 
Jordi Tonietti a Sant Quirze del Vallès Jordi Tonietti a Sant Quirze del Vallès

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països que han estat esborrats de la història oficial. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 1.000 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" organitzat per COMSOC - Comunicació Social, durant les set edicions en les què han participat més de 10.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra.

Últimes Notícies