Titular notícies

ANIMEM EL DIA EUROPEU DE SOLIDARITAT LOCAL A CERDANYOLA

Dilluns 20 Novembre 2017

Era un matí fred, molt fred, però en Rah-mon Roma va conseguir donar calidesa a l'ambient amb l'espectacle Cooperem o competim?. L'escenari era la Plaça Abat Oliva de Cerdanyola del Vallès i el motiu de la celebració era múltiple però amb un objectiu coincident, el Dia Europeu de la Solidaritat Local, el Cerdanyola Coopera i les sisenes festes de la Tardor solidària.

Era tardor, però semblava hivern. A les 11h del dissabte 11 de novembre però, la plaça que acollia una mostra d'entitats es va anar omplint de famílies, i la temperatura va anar pujant. La llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, el relat en el què es fonamenta l'espectacle Cooperem o competim?, prenia forma en la paraula parlada d'en Rah-mon Roma. Na Pema, na Manjari, en Tatagata i en Jalil, vilatans del petit poble tibetà protagonista de la història també s'animaven i, malgrat la seva apatia inicial, van acompanyar a en Wanjana en la missió de trobar l'Ocell de la felicitat. Els petits i grans de Cerdanyola, també hi van col·laborar, i de quina manera! Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Rah-mon Roma a Cerdanyola del Vallès Rah-mon Roma a Cerdanyola del Vallès

Cooperem o competim? és un espectacle musical basat en un conte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació. Es tracta d’un espectacle amb jocs i danses, que interacciona amb el públic. L'activitat forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionada si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats de l’Oferta 2017 es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018.

Últimes Notícies