Titular notícies

VILANOVA COOPERA AMB L'OCELL DE LA FELICITAT

Dimarts 14 Novembre 2017

El 28 d'octubre a la Plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú en Carles Cuberes va animar la Mostra d’entitats de cooperació 2017 amb l'espectacle titulat Cooperem o competim?, una proposta escènica que té com a fil conductor la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat.

La desena mostra portava el lema “Mou-te per la igualtat i contra la pobresa” i va comptar amb més de vint entitats vinculades al municipi i desenes de famílies. De fet, com podeu veure a l'àlbum de fotos, l'animació d'en Carles Cuberes va captivar a petits i grans. La col·laboració, el suport mutu i l'ànim de superar les dificultats van aparèixer a la plaça i van permetre resoldre els reptes del poble protagonista de la història. Tal i com dèia el fons de l'escenari, Vilanova coopera.
 
Carles Cuberes a Vilanova i la Geltrú Carles Cuberes a Vilanova i la Geltrú

Cooperem o competim? és un espectacle musical basat en un conte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació. Es tracta d’un espectacle amb jocs i danses, que interacciona amb el públic. L'activitat forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionada si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats de l’Oferta 2017 es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018.

Últimes Notícies