Titular notícies

AL II FESTIVAL D'ANIMACIÓ ORIOL CANALS CONTEM CONTES DEL MÓN

Dilluns 16 Octubre 2017

El divendres 6 d'octubre a primera hora de la tarda, un grapat de famílies esperaven l'actuació de Marta Gorchs en el marc del II Festival d'animació Oriol Canals, un festival organitzat per la Federació d’Entitats i Comissions de la Festa Major de les Corts. L'espectacle Diada dels Contes del Món -tantes vegades cantat i contat per l'Oriol- aquesta vegada era animat per la seva amiga Marta.

La Granota Tiddalik (Austràlia), L'atrapallunes (Sud-àfrica), i Yací i Curumín (Brasil), van ser els relats cantats i contats per l'artista al barri de Les Corts de Barcelona. Les famílies participants, formades per petites i grans, van estar ben atentes i actives en un escenari on també s'estrenava aquella mateixa tarda un espai gestionat pel veïnat: un hort urbà. Entre edificis i just davant dels Jardins de Gaietà Renom, va ser l'espai triat per la Comissió Colònia Castells. En aquest indret la cultura popular de tradició oral recollida per infants i joves a través dels contes participants al Concurs de podcast, va fluir a través de la interpretació de Marta Gorchs. Ara ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Marta Gorchs al II Festival d'animació Oriol Canals Marta Gorchs al II Festival d'animació Oriol Canals

L’espectacle “Diades dels Contes del Món” es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per una vintena de localitats de Catalunya, com per exemple Arenys de Munt, Barcelona, Castellbisbal, Esplugues de Llobregat, Manlleu, Manresa, Sabadell, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Coloma de Gramenet, i Vilanova i la Geltrú. Cada any renovem el repertori amb una selecció dels contes finalistes del Concurs de podcast - Contes del Món corresponent; de bracet de Marta Gorchs, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, Carles Cuberes, i de l’estimat Oriol Canals (DEP), portem damunt de l’escenari amb la companyia de guitarres, flautes, tambors, i els elements que calguin en cada moment.

Últimes Notícies