Titular notícies

ESTRENEM A BADALONA ESPECTACLES EN DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Dimecres 13 Setembre 2017

Aquest mes de setembre i octubre molts drets fonamanetals estan en joc i per això l'Ajuntament de Badalona a través de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats com Comsoc - Comunicació Social, hem organitzat un cicle d'activitats. De la mà dels animadors Rah-mon Roma, Carles Cuberes, Jordi Tonietti i  Marta Gorchs, estrenem espectacles dedicats al dret a un habitatge digne, al dret a un medi ambient adequat, i al dret a viure en pau. Per cert, us va agradar el llibre "Quan perdem la por"?

Doncs ara també esperem que us agradi la proposta escènica que han preparat els artistes amb aquest relat; na Marta Gorchs i en Carles Cuberes interpretaran les paraules i els dibuixos que va escriure na Lúa Todó i va il·lustrar en Joan Turu, autores del llibre dedicat a les més de 500.000 famílies desnonades a l'Estat espanyol i que podeu escoltar a continuació si així ho desitgeu. Aquest serà l'espectacle titulat "Si tothom tingués habitacles com cal", dedicat al dret a un habitatge digne. Les actuacions seran el dimarts 26 de setembre, a les 17'30h a la Biblioteca Lloreda amb en Carles Cuberes, i el dimecres 4 d’octubre, a les 18h a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto amb na Marta Gorchs.

Precisament, el mateix 4 d'octubre abans de l'espectacle na Lúa Todó i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Badalona (la PAH) presentaran "Quan perdem la por", un llibre co-editat per Pol·len Edicions i Comsoc gràcies al suport de més de 200 persones. Una excelent ocasió per conèixer l'autora del llibre, les persones que s'estan mobilitzant per defensar l'habitatge a Badalona, i per viure el relat interpretat en directe per una artista.
 
lua todo quan perdem la por llibre joan turu dibuix pah

En canvi, en Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti han preparat dos contes dedicats a defensar un medi ambient adequat i algunes sorpreses musicals, sota el paraigues de l'espectacle "Mama caca! A la terra que li han fet?". Les cites són el dijous 14 de setembre, a les 18 h a la Biblioteca Sant Roc amb en Rah-mon Roma, i el dimecres 27 de setembre, a les 17'30h a la Biblioteca Pomar, amb en Jordi Tonietti. Per cert, els noms dels dos espectacles anterios s'han triat per recordar la figura d'en Xesco Boix, pioner de l'animació a Catalunya i referent pels artistes que animaran les sessions a les biblioteques de Badalona i que col·laboren amb COMSOC - Comunicació Social.

La tercera proposta, centrada en el dret a viure en pau i anomenada "Tornarem, un espectacle - conte que obre fronteres" ja la vam realitzar a inicis d'any, però en teniu una mostra amb aquest vídeo de la sessió animada per en Carles Cuberes a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona i en el vídeo de la sessió especial que na Marta Gorchs va tenir davant les autores i autors del conte que va representar.

Des de Comsoc, que promovem l'educomunicació des de fa 8 anys, us animem a apropar-vos a Badalona i passar una bona estona de la mà de persones que en saben molt de "cantar contes i contar cançons", tot interpretant relats participants al "Concurs de podcast - Contes del Món".

Últimes Notícies