Titular notícies

EL BIBERÓ ROCK FESTIVAL ACULL L'OCELL DE LA FELICITAT

Dimarts 5 Setembre 2017

La setena edició del Biberó Rock Festival, celebrada a la casa de colònies de Can Joval (Clariana de Cardener), ha comptat amb la participació d'un centenar de famílies i d'una vintena d'artistes. Entre ells l'animador Carles Cuberes i l'educomunicador Damià Caro, que van posar damunt de l'escenari l'espectacle Cooperem o competim? basat en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat, i un taller radiofònic preparat especialment per l'ocasió.

"Un dia l'Oriol Canals va tenir un somni. Va somniar amb una casa bonica plena d'infants que, juntament amb les seves famílies, ballaven, cantaven, convivien i gaudien d'una experiència única; amb música, contes, animació, tallers, circ, espectacles, vivències i aventures de tota mena. L'any 2011 aquest somni es va fer realitat: havia nascut el primer Biberó Rock Festival! L'estrena fou tot un èxit. Un èxit tan i tan rotund que des d'aleshores, any rera any, aquest somni ha anat creixent, poc a poc però constant. I ara, uns anys més tard podem dir que el Biberó ja és un Festival en majúscules." Aquesta és la bonica manera que han triat les actuals organitzadores, companyes i companys animadors de l'Oriol Canals, per presentar el Biberó Rock Festival.

La setena edició va tenir lloc del 7 a l'11 d'agost. En aquest festival únic d’espectacles per a nens, nenes i famíilies es gaudeix de música, contes, titelles, màgia, circ i d’altres disciplines artístiques. Des de Comsoc - Comunicació Social vam participar-hi dos dies conjuntament amb en Carles Cuberes, el 8 d'agost a la tarda amb l'espectacle Cooperem o competim? i el 9 d'agost al matí amb el taller radiofònic que va permetre a petits i grans enregistrar el conte de l'Ocell de la felicitat. Un relat que vam convertir en espectacle, en part, gràcies a l'empenta de l'Oriol.

L'espectacle animat per en Carles Cuberes va esdevenir tota una aventura. En Wanjana -el jove tibetà protagonista del relat- va comptar amb el suport dels infants i joves per superar els diferents reptes que li dificultaven el camí.Gràcies a l'ajuda mútua i a la cooperació les punxes, la fam, i la falta de visió, no van impedir la trobada amb l'Ocell de la felicitat. Ho voleu veure? Ara ho podeu fer gràcies a l'àlbum de fotografies.
 
Espectacle Cooperem o competim? al Festival Biberó Rock 2017 Espectacle Cooperem o competim? al Festival Biberó Rock 2017

El taller radiofònic va comptar amb la participació d'una veintena de famílies que es van organitzar en dos grups. Un grup va enregistrar la veu del relat, cuidant la interpretació i l'entonació necessàries, i l'altre va crear i gravar els diferents els sons que augmenten el realisme de la història. Podeu escoltar el resultat d'aquest procés creatiu i participatiu a: Des de Comsoc - Comunicació Social agraïm la possiblitat que hem tingut de participar a la setena edició d'aquest festival. Un festival que per a nosaltres és molt especial, doncs ens permet reviure algunes estones amb l'Oriol Canals i conviure amb companyes i companys amb qui treballem directa o indirectament. Gràcies a totes les persones i famílies que han fet, fan i faran possible el Festival Biberó Rock!

Últimes Notícies