Titular notícies

MARTA GORCHS S'ESTRENA A MOLLET DEL VALLÈS AMB L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM?

Dimarts 15 Setembre 2015

Marta Gorchs s'incorpora al grup de contistes dels espectacles que es nodreixen dels relats participants al Concurs de podcast - Contes del Món. Conjuntament amb en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma i en Jordi Tonietti, na Marta Gorchs contarà les històries protagonistes de les Diades dels Contes del Món i de l'espectacle Cooperem o Competim? basat en el relat tibetà de l'Ocell de la felicitat. Aquest dissabte 19 de setembre a les 19h tindreu la primera oportunitat de compartir una bona estona amb ella a la Plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès.

En el marc de la Festa de la solidaritat 2015 de Mollet del Vallès na Marta Gorchs s'estrenarà amb l'espectacle Cooperem o competim?. Precisament va ser amb aquesta obra que el grup d'animadors i l'equip de COMSOC - Comunicació Social van conèixer la directora artística. En aquella ocasió va ser per un motiu alegre i trist al mateix temps, en la Festa Major dedicada a l'Oriol Canals celebrada als barris de Les Corts i de Sants el 18 d'abril d'aquest any. Diem alegre, per la felicitat d'haver conegut una persona com l'Oriol i per celebrar un acte col·lectiu (amb familiars, amistats, artistes, entitats i colles de diables, etc.) ple d'estima, i trist per acomiadar-nos d'ell de forma sobtada. En aquella ocasió na Marta va actuar després de l'espectacle que aquest dissabte realitzarà.
 
 
marta gorchs cia sifo

Marta Gorchs en acció amb "Maüra, filla de la terra"
 

"Recordo bé el primer moment que em vaig sentir dir: jo vull ser actriu. L’hora del pati, en uns graons d’una entrada grisa, la porta del pati dels petits de l’escola. Asseguda amb tres amigues dic: jo vull ser actriu. De cinema o cantant? O què? Què volia dir exactament allò de ser acrtiu, no ho sabia, però aquell impuls ha seguit viu a dins meu fins avui. M’he format durant molts anys. M’he format en moltes tècniques diferents. M’ha agradat aprofundir en totes elles. L’objectiu final: conèixer el cos i dominar el moviment. El desig més gran: viure un procés creatiu intens i amb una implicació personal total. Ja ho he aconseguit." és així com es presenta na Marta a la pàgina web de la Companyia Sifó i com ens ha agradat presentar-la.

La millor manera de coneixer-la, però, és personalment aquest dissabte a Mollet del Vallès. L'espectacle musical està basat en un conte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació entre veïns i veïnes.

Últimes Notícies