Titular notícies
CAMPANYA DE FINANÇAMENT COL·LECTIU PER EDITAR EL 6È LLIBRE-CD DE CONTES DEL MÓN

CAMPANYA DE FINANÇAMENT COL·LECTIU PER EDITAR EL 6È LLIBRE-CD DE CONTES DEL MÓN

Obrim una campanya de finançament col·lectiu per a fer possible l'edició del sisè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món. Escoles, instituts, universitats, centres de normalització lingüística, ampa's, moviments socials i persones a títol individual han dit la seva a través d'uns relats fantàstics. Ara és l'hora de dir la nostra, o millor, ara és l'hora de recolzar una iniciativa de cultura popular de tradició oral que vol plasmar en un llibre i disc el patrimoni immaterial que tenim com a humans i que ara podem tenir a les mans.


LA FESTA MAJOR DE L'ORIOL CANALS VA SER UNA JORNADA INCREÏBLE

LA FESTA MAJOR DE L'ORIOL CANALS VA SER UNA JORNADA INCREÏBLE

El dissabte 18 d'abril es va realitzar una declaració d'estima col·lectiva cap a “l'educador de formació, cantant i animador de professió i somiatruites inconformista de vocació” Oriol Canals. La Festa Major de l'Oriol Canals va esdevenir una gran trobada d'amistats, familiars, animadors, músics, diables, castellers, i entitats amb les què havia col·laborat procedents de Les Corts, Sants, l'Empordà, però també d'arreu dels Països Catalans.


VINE A LA FESTA MAJOR DE L'ORIOL CANALS

VINE A LA FESTA MAJOR DE L'ORIOL CANALS

El proper dissabte 18 d'abril celebrem la Festa Major de l'Oriol Canals, un acte d'amor col·lectiu cap a la seva persona en el què omplirem places, carrers i escenaris de Les Corts i de Sants (Barcelona). Hi estaran presents durant tot el dia animadors, músics, diables, castellers, esplais, entitats,... i una bona colla d'amistats i familiars: la gran i rica xarxa afectiva que va teixir l'Oriol amb els seus contes, cançons, balleruca i activisme.


ESTRENEM LOGO I WEB A COMSOC - COMUNICACIÓ SOCIAL

ESTRENEM LOGO I WEB A COMSOC - COMUNICACIÓ SOCIAL

Fa uns mesos que des de COMSOC - Comunicació Social teníem la necessitat de tenir una imatge, un nou logo que resumís el que fem i qui som, i per fi l’hem trobat. La criatura ha vingut acompanyada d’un disseny web que, amb l’ajuda de Iwith.org, s’ha fet realitat. Per fi, després d’un intens treball col·lectiu tenim una nova pàgina on podeu trobar tots els projectes de COMSOC: Concurs de podcast, tallers de ràdio, espectacles, els nostres documentals socials i els llibres - cd dels Contes del món.


SABEU PERQUÈ LA SETMANA DEL 4 DE MARÇ DEL 2015 VAM FER 3.533 KM?

SABEU PERQUÈ LA SETMANA DEL 4 DE MARÇ DEL 2015 VAM FER 3.533 KM?

Vam anar a Còrdova, Posadas, Palma del Río, Marinaleda, Pedrera, Gilena, Morón de la Frontera, Sevilla i al Coronil. Vam ser precisament la setmana del 4 de març perquè es van celebrar els 3 anys de l'ocupació de la finca Somonte. Un moment per actualitzar les imatges i entrevistes que teníem fins ara, parlar amb altres protagonistes, i per poder fer balanç i projectar el futur de l'ocupació i d'aquells jornalers i jornaleres que es van atrevir a desobeir la llei i transformar en alguna cosa real el crit "la terra per a qui la treballa".


Feed RSS de notícies