Titular notícies

VINE A LA FESTA MAJOR DE L'ORIOL CANALS

Dimecres 15 Abril 2015

El proper dissabte 18 d'abril celebrem la Festa Major de l'Oriol Canals, un acte d'amor col·lectiu cap a la seva persona en el què omplirem places, carrers i escenaris de Les Corts i de Sants (Barcelona). Hi estaran presents durant tot el dia animadors, músics, diables, castellers, esplais, entitats,... i una bona colla d'amistats i familiars: la gran i rica xarxa afectiva que va teixir l'Oriol amb els seus contes, cançons, balleruca i activisme.

Des de COMSOC – Comunicació Social també hi participarem i ho farem amb els animadors Rah-mon Roma, Jordi Tonietti i Carles Cuberes, qui conjuntament amb l'Oriol Canals i en Damià Caro, van produir el darrer espectacle que l'Oriol va estrenar, Cooperem o competim? Un espectacle basat en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat en la què un bailet rep la missió de recuperar l'alegria i el color del poble on viu.

La Júlia, una nena d'Alella, li va dir a l'Oriol en acabar el show “és el millor conte que he escoltat mai”. Amb aquest record, i per primera vegada, en Rah-mon, en Jordi i en Carles, compartiran escenari conjuntament amb els gegants i l'ocell, entre d'altres elements, que apareixeran damunt de l'escenari gràcies a en Damià. Serà a les 17h al Centre Cívic de Cotxeres de Sants.

Tenim moltes ganes que arribi la data per vibrar amb les diferents persones i col·lectius que l'Oriol va conèixer i estimar. De ben segur que serà una jornada molt especial, emotiva, d'estima i enyor cap a una persona que ha omplert el cor de petits i grans, d'éssers humans.

Podeu veure la programació sencera de la Festa Major de l'Oriol Canals al Facebook i Twitter. No us perdeu, tingueu canalla o no, les activitats organitzades s'ho valen molt i el motiu també.

festa major oriol canals homenatge oriol canals

Últimes Notícies