Titular notícies

3ª EDICIÓ DEL PROGRAMA BROTEN PÒDCASTS A VILAMAJOR

Dilluns 3 Juny 2024

En aquesta primavera la pluja està regant els camps, els boscos, els parcs i facilita que la vida floreixi en la seva màxima esplendor. És precisament en aquest moment quan podrem gaudir dels primers brots de la tercera edició del "Curs de pòdcast, les noves narratives sonores que escolta el món" que des de COMSOC - Comunicació Social dinamitzem a Ràdio Vilamajor. Per celebrar que estan brotant nous projectes de pòdcasts a Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny) realitzarem un programa de ràdio en viu, el diumenge 16 de juny al matí, al porxo del Parc de Can Salueda.

broten podcasts vilamajorSerà tota una festa sonora que ocuparà l'ombra de la porxada del Parc Can Sauleda, cor neuràlgic de Sant Antoni de Vilamajor, i més tenint en compte que serà en diumenge, quan es celebra el mercat setmanal. A les 11h )(usseb ens deleitarà amb la música del seu minimal i techouse particular i a les 11'30h començarà el programa de ràdio "Broten pòdcasts".

Les participants a la formació en pòdcast han elaborat els seus propis projectes vinculats a temes socials i ambientals, i diumenge 16 de juny els podrem conèixer. Us fem cinc cèntims a continuació:

Na Mentxu Da Vinci presentarà "Habitúate a la bueno", un pòdcast on exploraran l'alimentació conscient i la superació de mal hàbits i comportaments addictius. Na Marta Herreros parlarà de "Tabarret@s", un espai sonor on tindran cabuda els dubtes, les estratègies, les troballes, i les vivències significatives de la criança del infants compartides pels seus progenitors i educadores. L'equip format per Núria Lloret i José Mª Peiró ens sintonitzaran amb el seu projecte anomenat "Freqüències naturals", un pòdcast on retrobar-nos i connectar amb el batec de la natura. Na Montse Domènech ens convidarà al seu-"Gent solidària", un espai on posar veu i conèixer la tasca d'entitats que treballen per millorar el món. Na Hada Fernández ens presentarà el projecte titulat "Una hora con Ada", una iniciativa que donarà cabuda al benestar personal, emocional i espiritual que tanta falta fa. I finalment, Carlos Martínez es preguntarà "Què fa Vilamajor?", que converteix en un projecte sonor el lema "Pensa globalment, actúa localment".

A més comptarem amb la participació de veïnat de la comarca i de col·laboradors de Ràdio Vilamajor, que compartiran les seves sensacions amb cadascun dels projectes de pòdcast presentats.

El programa de ràdio estarà conduït per Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social, qui ha dinamitzat el curs i ha acompanyat la preparació dels projectes de pòdcast un parell d'hores a la setmana de febrer a juny. L'activitat compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració imprescindible de Ràdio Vilamajor.

Vina a gaudir d'una delícia sonora! De nou, Broten pòdcasts al Porxo de Can Sauleda! En el cas que no ho puguis gaudir en viu i en persona, també podràs escoltar el programa uns dies més tard: el diumenge 30 de juny (13h) a través de Ràdio Vilamajor (98.0 FM i online).

Últimes Notícies