Titular notícies

COMSOC FA 15 ANYS I HO VOLEM CELEBRAR AMB TU!

Dimarts 23 Gener 2024

Tic-toc, tic-toc, tic-toc... i es veu que ja tenim 15 anys! Des de COMSOC - Comunicació Social portem una dècada i mitja d’existència i ho celebrarem el divendres 16 de febrer, la mateixa setmana del Dia Mundial de la Ràdio. I ho volem celebrar amb tu al bar cultural La Iguana, de Sants (Barcelona).

aniversari comsoc
L’entitat porta tots aquest temps treballant de valent pel dret a prendre de la paraula especialment dels infants i joves, i promovent una educació per la justícia global a través de la ràdio des d’una metodologia educomunicativa. Són molts els projectes en els que l’equip ha participat, sempre des d’una visió comunitària i social, teixint xarxa i formant part de l’entorn que ens envolta, creient en el poder que la comunicació transformadora té per canviar el món cada dia.

Per celebrar tot això i molt més, viatjarem al passat, mirarem el present i imaginarem el futur, reflexionant sobre el moment històric en el que ens troben i dialogant sobre quin rol té l’educomunicació en tot això.

Obrirem les portes a les 19h i seguidament podrem cantar i bellugar el cos i l’ànima amb el concert en viu de Les Miniyamba, un grup de dones que canten a cappella cançons d'arreu del món acompanyades de pandero i guitarra.

A les 19:30h començarà un programa de ràdio en directe ben especial, que navegarà pels mars del passat, present i futur. I finalment, un micro obert ens permetrà gaudir de les veus, contes, cançons... i tot allò que us pugueu imaginar!

Per acabar de gaudir d’aquest viatge juntes comptarem amb l’aliment i el beure del mateix establiment, no patiu. Així doncs, la programació de la festa queda així:

19:00 Obrim portes
19:15 Música en directe: Les Miniyamba
19:35 Programa de ràdio en directe
20:55 Micro obert (artista, està convidat/da!)

Apunta’t a través del formulari d'inscripció! Tens temps fins al 14 de febrer, però espavila't si vols reservar la teva plaça. T’esperem el divendres 16 de febrer, a La Iguana!

Últimes Notícies