Titular notícies

BROTEN PODCASTS EN ANTENA GRÀCIES A RÀDIO VILAMAJOR

Dijous 29 Juny 2023

La màgia de la ràdio és real, així ho van poder viure i constatar les participants del "Curs de podcasts, les noves narratives que escolta el món" el passat diumenge 18 de juny. Les i els oients que van apropar-se al porxo del Parc de Can Sauleda, a Sant Antoni de Vilamajor, també ho van comprovar. I ara, arriba el torn de compartir aquesta experiència amb l'audiència de Ràdio Vilamajor.

El proper diumenge 2 de juliol a les 13h s'emetrà a Ràdio Vilamajor (98.0 FM i online) el programa "Broten podcasts", un espai radiofònic on Lucy Domínguez, Damián Cabrera, Óscar Morales, Ferran Sarrià, Marcel Checa, i Selin Bostanci presenten els seus projectes sonors relacionats amb l'habitatge, els videojocs, la salut, la història local, la crítica social, i la cultura popular de tradició oral.
Broten podcasts al Porxo de Can Sauleda
Tot un vermut sonor -ric i divers- que ha comptat amb un equip d'imprescindibles per a fer-ho possible: en Damià Caro a la conducció, na Irene Canalís en la producció del directe (tots dos formen part de l'equip de COMSOC - Comunicació Social de la cooperativa femProcomuns), en Roi Salom al pilotatge tècnic, i en el muntatge de l'equip sonor i la preparació de l'espai han contribuït en Jordi Nogués i na Judit Beltran.

En la introducció escoltem en Josep Martí, qui va crear un ambient musical fantàstic mitja hora abans de començar el programa, i seguidament a Raül Valentin, qui tot just estrenava el seu segon mandat com alcalde de Sant Antoni de Vilamajor. En Raül parlava així del cursos realitzats fins ara: "ens fa molta il·lusió, la ràdio és un mitjà súper proper que et permet interactuar molt i això s'agraeix. Jo estic molt content que es facin, i esperem que es facin la tercera, la quarta i la cinquena edició, i que acabem tenint una escola de ràdio de veritat."

Amb aquesta empenta, i aquest somni compartit, les protagonistes del programa de ràdio van intervenir: Lucy Domínguez amb "Mis historias inmobiliarias"; Damián Cabrera amb "The broken screen", Óscar Morales amb "Los libros olvidados de la biblioteca homeopática"; Ferran Sarrià amb "Obrint portes, el vostre podcast d'història local"; Marcel Checa amb "Tu sabràs"; i finalment Selin Bostancı amb el projecte de podcast "Sempreviva". Voleu saber de què van aquestes propostes? En pocs dies tindreu l'oportunitat d'escoltar-les! Per anar fent boca ja podeu visionar el reportatge fotogràfic.

Per acabar de completar la jornada cadascuna de les participants al Curs de podcasts va comptar amb veïnat de Vilamajor com a companyia, amb qui van poder comentar la jugada, valorar i compartir alguns dubtes sobre els diferents projectes. Tot des de l'amor i l'empatia de Cristina Gabarró, Judit Beltran, Anna Saula, Jordi Nogués, David Díaz, i Clara Barranco. Fins i tot van aparèixer diferents fils des d'on cosir noves complicitats i cuidar de nous brots sonors.
 
Broten podcasts al Porxo de Can Sauleda Broten podcasts al Porxo de Can Sauleda

Tant el Curs de podcasts com aquest programa especial compten amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració imprescindible de Ràdio Vilamajor.

P.D: Una vegada emès el programa el podeu escoltar a:


Últimes Notícies