Titular notícies

CERQUEM UN CENTRE EDUCATIU PER COL·LABORAR

Dimarts 13 Setembre 2022

Des de COMSOC - Comunicació Social estem cercant un institut amb qui col·laborar per donar vida al projecte Sintonitza’t! Veus joves sobre l’emergència climàtica. Un intercanvi Barcelona-Inhambane! Durant 8 sessions treballarem plegades amb un grup - classe sobre els impactes de l'emergència climàtica fent servir la ràdio com a eina de comunicació i intercanvi amb un grup de joves de Moçambic.

Aquest projecte surt de les sinèrgies i complicitats amb ASF - Arquitectura sense Fronteres, que porten molts anys treballant a Inhambane. Aquesta acció se suma al projecte educatiu “Uma malta sem barreiras”, centrat en les desigualtats i violències de gènere, i que ha estat desenvolupat fins ara per la cooperativa Almena Feminista a l’Institut Salvador Espriu de Barcelona.
 
Tallers de ràdio a les escoles
Taller de ràdio d'Educació per a la Ciutadania Global
Des del projecte “Sintonitza’t! Veus joves sobre l’emergència climàtica. Un intercanvi Barcelona- Inhambane”, liderat des de COMSOC, us proposem treballar durant 8 sessions de 2 hores (hivern - primavera 2023) amb un grup - classe de secundària sobre els impactes globals i locals de l’emergència climàtica i cercar referents i lluites col·lectives inspiradores per responsabilitzar-nos i passar a l’acció.

Les eines de la ràdio seran les protagonistes per tal que el jovent doni forma a les seves idees i inquietuds i les pugui compartir amb un grup de joves de Inhambane (Moçambic) amb qui faran un intercanvi. La idea és apropar aquests joves i les seves realitats generant vincles alhora que desarticulem estereotips i prejudicis.

Per això obrim aquest procés per establir connexió amb un institut de les comarques de Barcelona engrescat per caminar juntes en aquesta aventura d’escolta, reflexió, sensibilització, creativitat i d’intercanvi! Si teniu interès contacteu amb nosaltres a ana[@]comsoc.cat. Us esperem!

Últimes Notícies