Titular notícies

FEM RÀDIO, FEM COMUNITAT A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Dijous 18 Maig 2023

Durant el curs escolar 2022/23 des de COMSOC - Comunicació Social hem gaudit i après amb joves i no tan joves de cinc centres educatius d'Esplugues de Llobregat: Can Vidalet, Gras i Soler, Isidre Martí, Isabel de Villena i el Centre de Formació de persones Adultres (CFA) Eugeni d'Ors. A més, aquests darrers dos centres també han participat en un dels nostres tallers de "Ràdio, contes i drets humans". Tot això gràcies al Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAEC), impulsat per l'Ajuntament del municipi, i que està sent dinamitzat conjuntament amb altres entitats del sector: BossBrothers, Grup Eirene, Ombú, i Akwaba.

Comencen les emissions de les entrevistes "Fem ràdio, fem comunitat" a Esplugues FM. A partir del 20 de maig i fins al 10 de juny, cada dissabte a les 10 del matí podeu gaudir d'un o dos dels programes que han co-creat els participants dels diferents centres d'Esplugues durant aquest curs.

Les entrevistes que n'han resultat dels tallers són del més interessants i diverses. Hi podeu trobar des del Josep, professor jubilat apassionat per la història local, fins a l'Alfonso, conserge també jubilat, passant per l'expert en impressió 3D de l'Esplulab, l'Hèctor, i l'Eduard, jove activista social del barri. Per si això fós poc, l'Escola Isabel de Villena s'ha animat a llançar un missatge transformador a la seva comunitat a través del ràdio teatre, co-creant i també interpretant les seves pròpies obres.

Podeu escoltar les entrevistes i peces de ràdio-teatre a Esplugues FM, una ràdio cultural i associativa (99.7 FM i online), a qui estem inmensament agraïts per aquesta col·laboració tan viva de la que gaudim per la realització dels enregistraments i posterior emissió.
 
Dissabte 20 de maig a les 10:00
Entrevista a l'Alfonso a càrrec de l'Escola Can Vidalet (4t de primària) 

Dissabte 27 de maig a les 10:00
Entrevista al Josep Florenza a càrrec de l'Escola Gras i Soler (6è de primària) 

Dissabte 3 de juny a les 10:00 i a les 10:15
Entrevista a l'Hèctor a càrrec de Escola Isidre Martí (6è de primària) 
Entrevista a l'Eduard a càrrec del CFA Eugeni d’Ors

Dissabte 10 de juny a les 10:00
Obres de ràdio-teatre a càrrec de l'Isabel de Villena (1r i 2n d'ESO)

I no oblideu xafardejar la nostra galería d'imatges on podeu trobar més fotografies dels tallers!
DSCF3247

COMSOC – Comunicació Social som un equip que estimula l’educomunicació especialment a través de la ràdio. Des de l’any 2008 generem espais de diàleg, de coneixement i d’acció per a la justícia global. Actualment formem part de la cooperativa femProcomuns i dinamitzen Ràdios Escolars en Xarxa (REX), un espai per posar en comú, visibilitzar i potenciar aquestes experiències arreu dels Països Catalans.

Últimes Notícies