Titular notícies

LA PRINCESA VALENTA ARRIBA A LA FESTA MAJOR DE FIGARÓ

Dimecres 4 Setembre 2019

La Festa Major 2019 de Figaró - Montmany, celebrada del 24 d'agost a l'1 de setembre, va comptar amb la presència d'un conte feminista titulat "La princesa valenta". Una obra que vam enregistrar gràcies al taller de ràdio que vam dinamitzar des de COMSOC - Comunicació Social i la complicitat de l'Ajuntament del municipi.

L'Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears impulsa el Pacte social contra les violències masclistes i una de les eines per potenciar la campanya és el conte "La princesa valenta" (vídeo). Des de l'Ajuntament del Figaró, sensibilitzats pel problema, van proposar gravar durant el taller radiofònic un relat desenfadat en el què apareixen tres protagonistes en una escena familiar molt quotidiana, llegir un conte abans d'anar a dormir.

Voleu escoltar el conte amb la veu de les persones que apareixen a la foto? Aquí teniu l'àudio que vam enregistrar el divendres 30 d'agost a la Plaça Anna Bosch. Ells i elles són -d'esquerra a dreta- el pare del Martí i el Martí, la Cristina, la Vanessa, l'Ester i el Biel.

Taller de ràdio a Figaró - Montmany - 30/08/19

Últimes Notícies