Titular notícies

L'AGENDA DELS INFANTS COMPTA AMB EL SUPORT DE COMSOC

Dilluns 25 Juny 2018

L’Institut Infància i Adolescència, per encàrrec de l'Ajuntament de Barcelona, impulsa l'Agenda dels infants i ha volgut fer un vídeo per explicar-ho. Han comptat amb 4.000 nenes i nens de 10 a 12 anys per elaborar l'agenda que acaben de presentar i han recollit les 11 millores més importants pel seu benestar. Aquestes 11 demandes, locutades per alumnes de 6è de l'Escola Cervantes, van ser enregistrades el 22 de maig amb el suport radiofònic de Comsoc. Ara podeu veure i escoltar el resultat.

L’Agenda dels infants, recull les 11 demandes de millora del seu benestar i les 115 propostes d’actuació importants, des del seu punt de vista, per viure millor a Barcelona. Aquestes propostes s’adrecen tant a l’Ajuntament i altres administracions, com a les escoles, a les famílies i als mateixos nens i nenes.

Els nens i nenes de 6è de l’Escola Cervantes, com a representants dels 25.000 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys de la ciutat, han presentat l’Agenda dels infants a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i a la Tinenta de Drets Socials de l’Ajuntament, Laia Ortiz. Les 11 demandes que vam enregistrar i que podreu escoltar en el següent vídeo són les següents:
 

Ada Colau i Laia Ortiz s’han compromès a tenir en compte aquestes demandes i les propostes d’actuació dels infants, a obrir un diàleg amb els nens i nenes i a donar resposta a les seves demandes abans d’acabar l’any. A més, l’alcaldessa s’ha compromès a traslladar l’Agenda dels infants al nou president de la Generalitat, Quim Torra.

Últimes Notícies