Titular notícies

ESTÀ A LES TEVES MANS DECIDIR EL LOGO I LA SINTONIA DE RÀDIO L’AMETLLA

Dilluns 4 Juny 2018

Del 6 al 18 de juny s’obre una votació online per triar aquests dos elements claus que contribuiran a construir la identitat corporativa de l’emissora de l'Ametlla del Vallès, participada pel jovent del poble.

Ara és el vostre torn, teniu a les vostres mans la possibilitat de triar el logotip i la sintonia de «Ràdio l’Ametlla, la vostra ràdio». Mireu, escolteu i voteu, aquest és procediment senzill del procés participatiu que trobareu a la web de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i que s’obre el 6 de juny i es tanca el 18 del mateix mes. El resultat d’aquesta votació popular es donarà a conèixer el 21 de juny a través de la pàgina web del consistori.

Durant quatre anys els joves de l’Ametlla del Vallès han tastat com es viu l’ofici dels periodistes radiofònics, a través dels tallers de ràdio dinamitzats a l’Institut Eugeni Xammar i als mateixos estudis de l’emissora, amb l’acompanyament dels educomunicadors de Comsoc – Comunicació Social.
 
radio ametlla estudis dibuix logo radio ametlla
Els joves de l'optativa de ràdio a les instal·lacions de l'emissora Jove de l'Institut Eugeni Xammar dibuixant una proposta de logo

Si cerqueu Ràdio l’Ametlla a https://www.ivoox.com trobareu totes les entrevistes, butlletins de notícies, reportatges, poemes, cròniques, programes de ràdio i altres peces radiofòniques, creades pels joves del poble a través de l’optativa oferta pel centre educatiu de secundària del municipi.

Els joves de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut han elaborat, aquestes darreres setmanes, diferents propostes de logotip i sintonia de Ràdio l’Ametlla. Dos elements claus que contribuiran a construir la identitat corporativa de l’emissora municipal, que podeu escoltar a través dels podcasts, i que des de l’Ajuntament recolzen.

Des de COMSOC - Comunicació Social volem agrair la complicitat dels professors de música i plàstica de l’Eugeni Xammar pel seu esforç i complicitat, i especialment a totes i tots els joves creadors. Gràcies!

Últimes Notícies