Titular notícies

COMSOC PARTICIPA AL SEMINARI D'EDUCOMUNICACIÓ PER A LA JUSTÍCIA GLOBAL

Dilluns 27 Novembre 2017

Teleduca i ElParlante han impulsat la primera edició del Seminari d’Educomunicació per la Justícia Global a Barcelona durant la primavera - estiu del 2017. Han comptat amb la participació de diversos col·lectius d'arreu del món, especialment de la capital catalana, que han compartit amb els educants les seves experiències i pràctiques educomunicatives. COMSOC - Comunicació Social va portar l’experiència del Concurs de podcast – Contes del Món i ara podeu recuperar la seva intervenció a través del vídeo.

Damià Caro, co-fundador i membre de COMSOC, va intervenir el 19 de maig del 2017 al Seminari sota el títol «Més enllà dels tres porquets... i de les tres bessones». Us convidem a veure els següents vídeos; el primer recull la seva participació i el posterior debat obert, conjuntament amb Alba Rodríguez i José Luis Lalueza, que formen part de DEHISI - Grup de Recerca en Desenvolupament Humà, Inclusió Social i Interculturalitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En el segon vídeo es pregunta: Què és l’educomunicació? Com l’enteneu des de la vostra entitat? Preguntes i respostes breus que recullen els aprenentatges realitzats i per realitzar, a través de les paraules d’en Damià.
 

Gràcies a ElParlante i Teleduca per impulsar el Seminari d’Educomunicació per la Justícia Global a Barcelona i haver comptat amb la nostra participació, que ens ha permès compartir l’experiència que més fruits ens ha donat practicant una educomunicació transformadora.

Últimes Notícies