Titular notícies

RECUPEREM L'ORIGEN DE LA FESTA MAJOR DE FIGARÓ - MONTMANY

Dilluns 4 Setembre 2017

El divendres 1 de setembre vam participar a la Festa Major de Figaró - Montmany amb un taller radiofònic. L'activitat va permetre als joves participants enregistrar, al Centre Cívic del poble, una història que ens apropa a l'origen d'aquesta festa que congrega, any rere any, a petits i grans.

Taller radiofònic a la Festa Major 2017 d'El Figaró "Aquella nit a la ciutat feia més calor que mai. Una xafogor pesada entrava per les finestres i els balcons, i la gent donava voltes dins del llit. En Jona també intentava dormir."

En Frederic, en Biel, en Gerard i na Montserrat, van repartir-se els papers. Narrador i personatges.

La majoria de joves van apropar-se per primera vegada al món de la ràdio com a locutors. Motivats per enregistrar les seves veus, escoltar-se i poder compartir la història del poble, van viure un matí intens. Una vegada apreses les recomanacions bàsiques per locutar correctament i interpretar els respectius personatges, vam gravar el relat.

Ara podeu escoltar el conte de la Festa Major del Figaró 2017.

Últimes Notícies