Titular notícies

FI DE CURS: AMPLIEM LA FAMÍLIA DE RÀDIO L'AMETLLA

Dissabte 18 Juny 2016

Objectiu aconseguit: 10 joves radioafeccionats més, disposats a treure-li partit a una emissora municipal abandonada. Aquest, però, és només un dels resultats dels dos tallers de ràdio que COMSOC - Comunicació Social hem dinamitzat a l’Ametlla del Vallès durant el darrer trimestre del curs escolar, gràcies a la col·laboració establerta amb el seu Ajuntament.

Per cloure el curs, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Eugeni Xammar que van escollir ràdio com a assignatura optativa han elaborat un reportatge sobre els deures escolars com a eina pedagògica. Per fer-lo, han redactat notícies sobre informes tècnics, han entrevistat professors i alumnes del centre i han conduït un debat sobre la matèria. D’aquesta manera, mentre aprenien a fer ràdio, han pogut confrontar diferents punts de vista sobre la qüestió, fugint dels blancs i negres (aquí podeu escoltar els programes del Grup 1 i del Grup 2).

De la seva banda, el Taller Obert de ràdio que COMSOC ha coordinat els dijous per la tarda ha acabat amb el segon enregistrament de “La màquina del temps”, el programa musical que els mateixos participants han dissenyat i produït per a l’ocasió. Uns i altres han après les tècniques bàsiques per a fer un programa de ràdio, tot millorant les seves habilitats expressives i comunicatives mentre feien ús dels estudis de Ràdio l’Ametlla, actualment en desús. 

Un any més, des de COMSOC Comunicació Social, com a dinamitzadors d’aquests dos tallers, volem donar les gràcies tant a la direcció i professorat de l’Institut Eugeni Xammar com a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès pel suport constant a la iniciativa.

Disposi o no d’emissora, si al teu municipi o centre educatiu creus que podria interessar-li aquesta activitat, posa’t en contacte amb nosaltres i parlem-ne!
Telèfon: + 34 717 70 58 67
Email: info[@]comsoc.cat
 
Alumnes de l'Institut Eugeni Xammar (Judith, Nil, Tomàs i Maria) El Teti i el Gerard, participants del Taller Obert, enregistrant "La màquina del temps"


 

Últimes Notícies