Titular notícies

RÀDIO L'AMETLLA ET CONVIDA A FER EL PROGRAMA DE LA TEVA VIDA

Dijous 1 Octubre 2015

Per segon any consecutiu els estudis de Ràdio l'Ametlla es tornen a omplir de creativitat. D’una banda, gràcies al suport de l’Ajuntament i a la implicació de l'equip docent de l’Institut Eugeni Xammar els nois i noies de 3er d’ESO aprenen a fer ràdio en una optativa. Ells seran uns dels protagonistes de l’emissora aquest any. Però no només. També els més grans tindreu la possibilitat d’aprendre a radiar creant el programa de la vostra vida, les tardes dels dijous de 16 a 17'30h. El primer dia del taller és el proper dijous 8 d'octubre i encara queden places. Àvis i àvies, mares i pares, germans grans i petits, col·lectius i entitats del terme i la comarca, ha arribat l’hora de trobar-vos a l’emissora per aprendre a fer els espais radiofònics que vulgueu i potenciar el vostre missatge a través de l'emissora del poble. Aquest trimestre apunteu-vos a fer ràdio de la mà de COMSOC - Comunicació Social, una cooperativa que des de ja fa un any impulsa la recuperació de ràdios.

Tots els continguts que s’elaboren es publicaran a Internet, en concret a la plana www.radiolametlla.ivoox.comEl que acabeu d'escoltar -si heu reproduït el podcast- ha estat el primer informatiu de la seva vida i enregistrat avui mateix per Inés, Daniel, Jordi, Sara, Joan, Héctor, Carla, i Sara, el grup de 3er d'ESO de l'Institut de l'Ametlla del Vallès que durant aquest trimestre aprendran tots els secrets i tots els trucs de la ràdio. Si Eugeni Xammar aixequés el cap estaria orgullós de veure com la inquietud periodística omple de nou les ones del poble!

Animeu-vos doncs, petits i grans a fer el programa de la vostra vida, a la vostra ràdio! Reserva la teva plaça pel taller dels dijous d’aquest trimestre de 16 a 17'30h, escriu a info[@]comsoc.cat i apropa't el primer dia d'inici del curs, el proper dijous 8 d'octubre del 2015. Les places són limitades i s'obren cada trimestre.
 
Taller a Ràdio l'Ametlla del Vallès Taller a Ràdio l'Ametlla del Vallès

Últimes Notícies