Titular notícies

TALLERS RADIOFÒNICS I ESPECTACLES DE CONTES COFINANÇATS EN UN 80% PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Dimecres 23 Setembre 2015

Aprofiteu aquesta oportunitat, activitats innovadores i cofinançades en un 80% poden ser vostres. Aprendre a fer ràdio i enregistrar un conte amb valors, amb el taller radiofònic, i viure una hora intensa com a espectador-actor superant dificultats gràcies a la cooperació i l'ajuda mútua, amb l'espectacle "Cooperem o competim?", són les dues accions que formen part del Catàleg d'accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona i que podeu contractar amb un cost molt baix si formeu part d'un municipi o consell comarcal amb menys de 50.000 habitants.

Les dues activitats estan adreçades a escoles, instituts, centres cívics, biblioteques, ajuntaments i col·lectius de les comarques de Barcelona i per tal de poder comptar amb el 80% del cost cofinançat per la Diputació de Barcelona és necessari que les executem aquest any 2015. Des de COMSOC - Comunicació Social tenim tres iniciatives dins del Catàleg d'accions de sensibilització 2015 i una d'elles ja ha esgotat les accions cofinançades, és l'espectacle Diada dels Contes del Món. Aprofiteu l'oportunitat i contracteu el taller radiofònic de contes del món i/o l'espectacle "Cooperem o competim?", que encara tenim algunes accions disponibles. 

Els tallers radiofònics són una innovadora activitat, de tres a quatre hores de durada, que combina la cultura popular de tradició oral amb les noves tecnologies de la comunicació, i la llengua catalana amb les cultures nouvingudes. Els participants, a través de dinàmiques grupals, investigaran i s'endinsaran en diferents cultures, faran un guió d'un conte radiofònic i el gravaran amb un kit de ràdio. És un taller que estimula l'educació intercultural amb una metodologia participativa, activa, socio-crítica, i inclusiva. La dinamització de l'activitat la portem a terme dos talleristes. El cost del taller cofinançat per la DIBA és de 139,6 euros.

Amb l'espectacle "Cooperem o competim?" i a partir del conte popular d’origen tibetà "L’ocell de la felicitat" convidarem al públic a acompanyar en Wanjana, un noiet que viu al poble més trist del món, en la seva aventura a la recerca de l'ocell. Tots plegats haurem de superar varis reptes i aventures de tota mena. Es tracta d’un espectacle que combina narració, música, cançons i dinàmiques de joc vivencials i participatives que pretenen fomentar el valor de la cooperació entre els infants, el jovent i les famílies. És fruit del treball conjunt d’un equip de diversos animadors amb la coordinació de COMSOC. Els animadors i contistes són na Marta Gorchs, en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, i en Jordi Tonietti. El cost de l'espectacle cofinançat per la DIBA és de 183,6 euros.

Sigueu ràpids i realitzeu la petició de les activitats, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l'email info [@] comsoc.cat i del telèfon 717 70 58 67.
 
Taller radiofònic sobre contes del món a Sant Quirze de Besora
Carles Cuberes a Calella

Taller de ràdio realitzat a l'Escola Segimon Comas de St. Quirze de Besora

Espectacle Cooperem o competim? animat per Carles Cuberes a Calella

Últimes Notícies