Titular notícies

TALLER RADIOFÒNIC A L'AULA DE CATALÀ DEL CENTRE CÍVIC DE FIGARÓ-MONTMANY

Dimecres 17 Juny 2015

El divendres 12 de juny a la tarda des de COMSOC - Comunicació Social hem dinamitzat un taller radiofònic a l'aula de català que es realitza al Centre Cívic del Figaró - Montmany. Les locutores del conte "La filla del carboner" i les cantants d'un parell de cançons populars del Marroc, van ser un grup de dones moltes d'elles originàries del Magrib.

Al final del curs les veïnes del Figaró (Barcelona) que estan aprenent la llengua catalana ho han fet locutant un conte procedent de les seves terres d'origen, la història de "La filla del carboner" que ens va arribar gràcies a la participació del Col·legi Cor de Maria Sabastida de Barcelona en la primera edició del Concurs de podcast - Contes del Món. Podeu escoltar el conte enregistrat i la primera i la segona cançó cantades -amb percussió inclosa- en directe.
 
Taller radiofònic al Figaró Taller radiofònic al Figaró

Aquest taller és fruit de l'intercanvi acordat -en forma de conveni de col·laboració- entre l'Ajuntament del Figaró i l'Ass. COMSOC - Comunicació Social. COMSOC executarà diferents tallers radiofònics al municipi i el consistori cedeix un espai de magatzem a l'entitat. Perquè una altra manera de fer les coses és possible, no tot depen del capital financer.

Últimes Notícies