Inscripció al 7è Concurs de podcast - Contes del Món

Els contes no tenen edat, i la participació a la setena edició del Concurs de podcast - Contes del Món tampoc. Això sí, heu de realitzar la inscripció a la iniciativa que impulsa COMSOC - Comunicació Social durant el curs escolar 2015/16 triant la modalitat d'inscripció que considereu i que trobeu a la part dreta d'aquesta plana.

Tingueu en compte que el període d'inscripció s'acaba el 4 de desembre del 2015 i que podreu enviar els vostres contes fins el 18 de març del 2016. A les bases de la setena edició del concurs trobareu tots els detalls.

En aquests sis anys anteriors de certamen hem recollit més de 700 contes escrits, gravats en mp3 i dibuixats per 7.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del Planeta Terra, tal i com podeu veure al mapa. Aquestes històries formen part dels liibres i discs que publiquem anualment, s'emeten periòdicament per "Ràdios amigues" i les expliquen en l'espectacle "Diada dels Contes del Món" un grup d'animadors i contistes.


participacio contes del mon concurs de podcast


A partir d'ara, tenim moltes ganes de sentir i compartir les vostres històries. Podeu realitzar una inscripció individual o col·lectiva, i si opteu per la col·lectiva podeu aprofitar els packs especials que incorporen els llibres i discs, el taller de ràdio i l'espectacle d'animació. Sigui quina sigui, trieu la modalitat d'inscripció que preferiu, i formeu part d'aquesta aventura! 


Experiència prèvia i equip

Som una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d'animadors socioculturals, un col·lectiu d'activistes, periodistes compromesos, som tot això i més... som COMSOC – Comunicació Social. Som un grup d'educomunicadors, organitzats de forma cooperativa, que lluitem de forma quotidiana -i moltes vegades anònima- per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

Les persones que integrem aquest col·lectiu horitzontal, assembleari, i autogestionat, entenem la comunicació com una eina de transformació social i la rebutgem com a simple mercaderia. Entenem la comunicació i la llibertat d'expressió com a drets humans que hem de consolidar com a poble més enllà de les institucions i les empreses. La comunicació entesa com l'oportunitat d'ensenyar i aprendre dels altres, com a oportunitat per generar coneixement col·lectiu. Defensem la lliure circulació d'informació i apostem per les llicències obertes (Creative Commons) enfront el Copyright.
Modalitat


Aportant € 5

Inscripció a títol individual
Conte/s online a la web + diploma
participant + enviament a domicili.

INSCRIU-TEAportant € 50

Inscripció a títol col·lectiu
Conte/s online a la web + diploma
participant + enviament a domicili.

INSCRIVIU-VOS


Aportant € 65

Inscripció a títol col·lectiu + 6è llibre-cd
Conte/s online a la web + diploma participant + 6è llibre i disc dels Contes del Món + enviament a domicili.

INSCRIVIU-VOSAportant € 120

Inscripció a títol col·lectiu + col·lecció llibre-cd a un preu especial
Conte/s online a la web + diploma participant + col·lecció de sis llibres i discs dels Contes del Món + enviament a domicili.

INSCRIVIU-VOSAportant € 320

Inscripció a títol col·lectiu + taller de ràdio
Conte/s online a la web + diploma participant + enviament a domicili + taller de ràdio.

INSCRIVIU-VOSAportant € 600

Inscripció a títol col·lectiu + espectacle d'animació amb equip de so
Conte/s online a la web + diploma participant + enviament a domicili + espectacle d'animació amb equip de so.

INSCRIVIU-VOS