site llibre contes del mon Contes del Món

VII Concurs de podcast


Autoria: comunitats educatives d'Andorra,
Catalunya i el País Valencià.

Editorial: COMSOC - Comunicació Social

Any: 2016

ISBN: 978-84-938185-6-2

112 pàgines

Idioma: català

Carme Mayugo, educomunicadora de Teleduca i autora del pròleg, destaca "A través d’aquests contes, arribem a dir-nos allò que volem intercanviar i explicar-nos els uns a les altres, a escoltar-nos amb passió i dedicació, a sentir en la nostra pell allò que viuen persones de mons allunyats del nostre petit espai de confort, i a actuar des de qui som com a humanitat que habita un mateix planeta. Ens converteixen a tots i totes en una munió d’infants que verbalitza un reguitzell de descobertes i, per tant, s’obre a un camp fèrtil de possibilitats."


Completa la teva comanda:


Detall de la compra

El cost per exemplar és de 10 euros (1er i 2on llibre-cd) i 15 euros (3er, 4rt, 5è, 6è i 7è llibre-cd) + despeses d'enviament. 
 

Forma de pagament
 

Estàs a punt de completar la teva comanda. Dona-li al botó Enviar que trobes a la part esquerra de la plana i ja estaràs. T'enviarem un email amb el cost total i amb les dades necessàries per a realitzar el pagament.
 
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@comsoc.cat, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Casp, 43. 08010 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.